top of page

Поткаст лектира: Силата еу младите со Виолета Качакова

Втората епизода на поткастот Силате ЕУ младите со Виолета Качакова.

Ким Гордон гостува на Broken Record поткастот

Најновиот албум The Collective излезе на 8-ми март.

Поткаст лектира: Кет Вилијамс не се воздржуваше во дисекцијата на колегите комичари

Поткаст кој е по насловите на вестите цела седмица.

Претставата на Миранда Лончар: Смеење во очите на смртта

Пар поткасти една Миранда Лончар.

Поткаст лектира: Радио Милева

Трите големи гласови на феминизмот во Македонија имаат поткаст!

Под лектира: совети и стратегии за уметникот како трговец поединец

Три поткасти како за почеток, кои ви носат стратегија и ве упатуваат во играта: заработување од уметност.

Поткаст лектира: Мирко Попов

Мирко Попов го слушавме по поткасти, природен медиум за човек кој е растен и граден во радио. Музиката често, најчесто е јазикот од избор...

Поткаст лектира: Пилот епизода на „Брза кучка“ со Никола Гелевски

За Нова Година пред 5-6 години добив прилично скап поклон: Битс слушалки и она што е најбитно - беа bluetooth, што значи дека не беа...

Што по загуба? Разговор со Ана Блажева на Meduza talks

. Од губењето на блиски луѓе до губењето на работа или крај на врска, секоја загуба носи свој уникатен болка и процес на справување.

Apple го прогласи „Помудри од мене“ на Џулија Луис-Драјфус за поткаст на годината

Серијата интервјуа од Lemonada Media неодамна беше ангажирана за втора сезона.

André 3000 објаснува зошто направи албум кој никој не го очекуваше

Во петокот излезе последниот албум на André 3000 за кој дознавме преку цитирање на NPR поткаст каде што тој аполгетски објаснува дека...

Страшни поткасти за Халовин расположение: три хорор поткаст класици!

Како ќе влеземе во Халовин духот? Со партија хорор приказна поради која ќе се скриеш под ќебето!

13B36EB0-70E8-47CD-9DA5-9ECF404788D3.jpeg

поткаст лектира

се́ што треба да знаете на тема поткасти...

bottom of page