okno baner
viber_image_2022-03-30_13-13-57-351.jpg
arno
5F26D583-900C-4203-9B7F-8E628A1A6586.jpeg
A6454F80-8E9D-4E3F-8A7D-32D8FEEEA1C2.jpeg
6536DE70-E0D3-4076-A984-50F965B3C850.jpeg

привилегија на дивата мисла е - повремено лутање.  

Како се приближуваме се́ поблиску до сегментот, до делот од планот кој беше поентата на Дива уште пред да ја конципираме, пред да се склопи онака како што се случи тоа. Подкасти! 

Денеска конечно прејдовме во „про - план“ и со тоа се отклучија над 100на часови, Дива е подкаст мрежа и на Apple Podcasts, Ај па утре па(личен журнал, од кревет  и од мал мозок, lofi) , и Жива вода конечно ги вдомивме(беа на сите платформи но ограничени со време па и - простор). Ги мислиме и стратегизираме и вложуваме веќе над година, но дојде една возбудлива етапа: наоѓање на таленти, и креативци, кои веќе размислувале на темата, па и можеби имаат подкасти - да се вклучат на Дива подкаст мрежата, и без да потрошат над цела година во планирање, учење, дизајнирање.... да ни́ го препуштат тоа на нас. 

време е за подкасти

Project 67.png