top of page

Боб Сагет почина на 65 години!Кажуваат дека познатите си одат во тројки, но Дива почнува да личи на некролог :(. Посебно сме извадени од памет затоа што вчера гледавме Fuller house - и по прв пат од деца ги видовме глумците. Полицијата кажува дека засега нема сомнителни околности кои укажуваат на неговата смрт, ниту употреба на дрога. Само неколку часа пред да е најден во хотелската соба, постирал селфи на Инстаграм.


Comments


bottom of page