top of page

Гледајте си ја работата која ве плаќа!!

-Извини што сите ти се во матката, ама ќе ме викнеш на мекици* ? - и пишал фан на Ријана, а Рири одговорила- Хаааа! ДОСТАА! Не беше на првите десет! Ме расплодувате секоја година!! - прекинете👏🏽да се занимавате👏🏽со туѓите👏🏽 органи👏🏽👏🏽👏🏽!! *(не рече мекици - туку babyshower)


Comments


bottom of page