top of page

Гола планина колективот со настан пред МКЦ


Гола планина колективот имаа настан пред платото на МКЦ. На социјалните мрежи кратко искоментираа "зборови не се потребни" - и ги приложија фотките на @___athanasiya___


Но и се заблагодарија и најавија дека возбудливи нешта допрва следат:

"🎉🏔 Тоа e тоа за Гола Планина Takeover x Engage 2023! ✨🎵

Ви благодариме на сите што ни се придруживте! Заедно, создадовме магија и уште еднаш си докажавме зошто е битно да сме сите заедно!

Гола Планина ова го гледа само како почеток на тоа што следи.

Stay tuned!🏔"


bottom of page