top of page

Да Џака Накот ги објави колаборациите на албумот со кој става точка на својата македонска кариера

Да Џака Накот изненади кога пред околу половина година најави дека својата македонска хип хоп кариера и официјално ќе ја заклучи и тоа со збогувачки поклон - албум. Денес со сосема оправдана доза на горчина напиша на Фејсбук :"МКЦ, СКОПЈЕ, 30 СЕПТЕМВРИ, 20:20 часот.

Промоција на албумот и единствено продажно место таму и тогаш.

Благодарност до сите што учествуваат на проектот-живи и мртви, екстра благодарност до тие што беа повикани да учествуваат, а не најдоа време 2 години да се најдат на албумот.

Се гледаме таму.

ПС: "Колку е касетата? 600 денари."


Сигурни сме дека денес ќе имаат време да ги ѕирнат имињата подоле:мхм добро читнавте.... мислам дека секој понатамошен коментар е излишен... 30 септември, МКЦ!


bottom of page