top of page

Дигиталниот фолклор како одговор на шлаканицата на Вил Смит

Доколку во еден момент море од мемиња го поплави интернетот - повеќе од сигурно е дека станува за случка од највисок ранг на виралност. Ова се мемињата во првите два часа откако излезе веста - до вечер ќе имаме цело богатство на темата.
bottom of page