top of page

Погледнете го краткиот анимиран Бришач на ветробранското стакло

Шпанскиот аниматичар Алберто Миелго додека работел на „Spider-Verse“, снимил краток филм наречен „The Windshield Wiper“, за кој вели дека влијаел многу на работата што ја направил на филмот за суперхерои. Сепак мислиме дека краткиот анимиран Бришач на ветробрановото стакло е многу повеќе од прекурсор за Спајдермен франчизата. Погледнете:
bottom of page