top of page

Жива вода на Крис Спенгл шоуто

“Дајте ни еден час и ќе ги разберете вестите. Од либертаријанска перспектива ги заменуваме “вриштечките глави”(глави кои зборуваат е термин за експерти кои се повикуваат на вести и ток шоуа за да понудат ”информирани мислења”) Ви даваме алатки каде можете да размислувате различно во свет поделен на лево и десно”- е описот на “Ние сме либертаријанци” со либертаријанската легенда и историолошки extraordinaire Крис Спенгл.


Ние го запознавме како ководител на подкастот на госпожа Пат- the Patdown- комедијантка која можете да ја запознаете на Нетфликс(Y’all wanna hear something crazy?) и серија која уште не можете да ја гледате.Крис сакаше да дознае како Источно- Европејците ги перцепираат Американците и нивната улога во војната во Украина… не се секирајте многу добро знае каде е Македонија и историскиот контекст, но мора да прашува прашања од типот “злобни Американци” за да расчистиме базични мисконцепции…bottom of page