top of page

Зимски нокти!

Зима е време за снег, мраз, долги ноќи, понекогаш сиви денови, но и удобни комотни вечери на топло во џемпер со блиските. Тоа во мани-педикирски јазик е: светки, глитер, загасити и темни бои, но и целиот спектар сиви како и - белата(alpine snow на OPI е класична бела боја).. пензионирајте ја црвената од празниците до Денот на вљубените и ѕирнете ги идеиве… или однесете ѝ ги на козметичарката!bottom of page