top of page

И Joni Mitchell се придружи на бојкотот на Spotify


Taa во петокот напиша : “Решив да ја повлечам целата моја музика од Спотифај. Неодговорни луѓе шират лаги и ги чинат луѓето нивните животи. Стојам во солидарност со Нил Јанг и со глобалната научна и медицинска заедница по ова прашање”- Џони Мичел и додаде линк до оригиналното писмо потпишано од илјада научници кои протестираа против недостатокот на регулација на Џо Роган.


Доколку не ја знаете Џони(или не ви текнува):
bottom of page