top of page

Како изгледаа првите изданија на Другарче од 1958-та година?

Во градинка добивавме “Росица”, во школо до четврто одделение “Другарче”, а од петто до осмо “Наш Свет”... Да се потсетиме на почетоците на Другарче!

Comentarios


bottom of page