top of page

Корејски маникир!

Nail art веќе некое време е прилично популарна дисциплина, ама корејците како и со сѐ друго во “убавина” (козметика) категоријата (од пакувањето до самата содржина) ја подигнаа дисциплината на сосема уникатно ниво.bottom of page