top of page

Крис Спенгл разјаснува : дали подкаст медиумот е на својот залез?

Крис Спенгл - симпатичниот либертаријанец чија работа ,,за озбилно" , т.н. "вистинската" работа му е на радио, во Bob and Tom show.


Сепак, најпознат е како либертаријанецот кој бил активен член на The Tea Party, со страст за историја, посветен верник кој има подкаст за секоја од темите за koја е заинтересиран, до мерка на страст.


Од сите тие подкасти Patdown with Ms. Pat е неговиот најпознат подкаст каде што служи како конзервативната но толерантна контратежа на абразивната комичарка Патриша Вилијамс, која некогаш била дилерка на дрога но сега е - Еми номинирана глумица, и авторка. Дури и Дива му беше на гости во еден момент! (На Крис , не на Патдаун!)Неделава тој се прашува: дали на подкастите веќе им минува рокот или напротив, можеби е вистинско време да се почне подкаст?Имајте на ум: тој зборува за културата во САД , каде што ретко кој не отвори подкаст, слично како што беше случај со блоговите.


Во Македонија, типично, нѐ заплиснува бранот на културните феномени - кога се повлекува... (цинизмот е репресивна алатка!)


Погледнете го white boy Chris и неговите препораки за вештината на подкастингот!bottom of page