top of page

Метеорологот Борис Секирарски со добредојден потсетник: доаѓа пролет!

Интелектуалецот и уметник помеѓу метеоролозите - Борис Секирарски, е вљубен во својата професија и тоа е очигледно од прва. Редовен е во објавите на Фејсбук, а неделава го спомена зборот на „п“ поради кој сите сме возбудени..

Спремете се, не е дека не е кажано.
bottom of page