top of page

Неколку совети за чување на Божиќната ѕвезда!Божиќната ѕвезда е една од празничните симболи! Се наоѓа за 250 денари баш насекаде, но откако ќе ја купат се жалат дека се суши…За тропска женска сувиот воздух од климата заедно со ладната промаја од прозорот е убиствена комбинација. Еве пар совети како да успее!
bottom of page