top of page

Одлична препорака за Валентиново

Доаѓа за некоја недела денот на вљубените- Валентиново, и хрватскиот Elle има одлична препорака: да се обратите кај македонско-британскиот Игор Пачемски Џоунс за соодветна … одежда за таа прилика! Неговиот Noblesse Oblige Lingerie е ставен во микс со Burberry и D&G ..

Капетан Џоунс ви го чува грбот(и креветот) :bottom of page