top of page

Осумина мртви на Astroworld на Travis Scott

Вчера на НРП фестивалот, додека траеше Astroworld- сетот на Travis Scott - загинаа 8 луѓе. Најмладата жртва е 14 годишно момче а 10годишно дете е во критична состојба. Дали Травис Скот и Live Nation ќе понесат одговорност?

По социјалните мрежи од минута во минута се појавуваат снимки, фотографии, сведоштва и со тоа се склопува мозаикот…


bottom of page