top of page

Констракта на Агеласт

Доколку ви треба контекст, стандардно интелигентен муабет на овој подкаст - без да ве смори, и на крај излезете од него енергизирани - Агеласт е секогаш добра идеја, независно од гостите. А Констракта, беше неочекувана содржина како за на Евровизија посебно од балканските земји…што има да каже во фотофиншот пред Евровизија, овде:bottom of page