top of page

Посебен ден за Ѕвездан Георгиевски: 61 ѕвездени години

Денес му е роденден на новинарот и писател Ѕвездан Георгиевски… Битно е да им кажеме колку нѝ значат луѓето додека се/сме сѐ уште овде, цвеќињата да им се дадат сега… еве што нѝ кажа на Фејсбук:
bottom of page