top of page

Празнични дланки!

Грабнете ги зелените, црвени и глитер лакови за нокти доколку ви фали поттик да влезете во празничниот дух во уште една пандемиска Нова година! Ако ги немате тие бои, фатете се за лампион и- воала!
bottom of page