top of page

Ребрендираниот Центерфолд на чело со Cardi B е во живо!

@playboycenterfold / centerfold.com е овде! Да најде прибежиште за сексуалните работници, секс позитивни уметници и творци на содржини (контент креатори) - а заработката ќе го рефлектира тој принцип (уметниците и работниците ги држат уздите) - 80% од парите ќе си ги задржуваат!


Само што почнаа со Cardi B, раперка но и сексуална работничка (стриптизета), која ја напиша фем химната: Wet ass pussy (влажно пиче). Првиот центерфолд беше Мерилин Монро - и ја изблокира Дива со денови од Фејсбук!留言


bottom of page