top of page

Сурово будење на Matt Damon од ќерка му!

Matt Damon 50 годишен маж по сопствено признание, само пред неколку месеци дознал дека "the f-word" (faggot, педерче) е навредлив збор. За време на појадок кажал виц, и неговата 15 годишна ќерка шокирана ја напуштила ситуацијата и "напиша цел реферат. сега контам, тој збор е пензиониран сега ".


Не знаеме што да искоментираме на ова, освен доколку требало 15 годишно дете да му оддржи лекција за да дознае, тоа е:

1. Зошто сите се смеат кога ќе каже нешто по линија на полтронство?

2. Онаа појава, бела привилигериност (башка маж) сепак постои?


Откако интернет колективно се :-, тој излезе со изјава "не знам кој ја раскажа таа приказна, никогаш во живот не сум рекол "педер"... Претпоставуваме виде што му се случува на раперот Da baby...bottom of page