top of page

Том Вејтс објави две нови изданија на „All The World Is Green“ и „Fish and Bird“

„За да ја прославиме 20-годишнината, еве претходно две необјавени верзии во живо на песните „All The World Is Green“ од „Blood Money“ и „Fish And Bird“ од „Alice“. Снимено на настап во Милано во 2008 година, оваа итерација на „All The World Is Green“ е повеличествена, со драматичен вовед со вештачката фламенко гитара, додека оригиналот е понежен и лирски. Од прославеното враќање на Вејтс на лондонската концертна сцена во 2004 година, верзијата во живо на „Fish And Bird“ е необработена верзија на пијано во споредба со пооркестрираното студиско снимање.“ - беше објавено.


Можете да ги чуете на сите платформи поврзани на неговиот вебсајт а можете и овде:
Comments


bottom of page