top of page

Турнеја во домот на вдовицата на Боуви Иман

Дејвид Боуви во едно интервју со насмевка и без размислување рече дека секако би се откажал од кариерата на сметка на семејството. Ова е неговата сопруга која толку очигледно тагува - имаа толку очигледно складен брак.Comments


bottom of page