top of page

Челзи Манинг и Грајмс во врска

.Според „Page Six“, музичарката Грајмс и активистката Челзи се во „сериозна“ врска и ја „U-Haul”-ирале(u-haul e сервис за селење), што значи дека моментално живеат заедно во Остин - се преселиле заедно изненадно.
И во декември, Грајмс напиша на Твитер: „Културата на славните e задушувачка af. Не ја напуштам музиката, туку дефинитивно ја менувам мојата главна дневна работа по Book 1. Музичката индустрија e старa и уморнa, потпирајќи се на архаични системи“. Кога Менинг одговори, „гарантирано“, Грајмс ѝ одговори: „Бидејќи се чини дека го сфаќам твојот збор како конечен овие денови“.


Грајмс за Vanity Fair кажа дека со Илон Маск(најбогатиот човек на светот) не се во типична врска и не живеат заедно но го доживува како нејзин дечко. После интервјуто раскинале. Имаат две деца, а Челзи Менинг беше осудена на 35 години затвор откако на WikiLeaks даде скоро милион класифицирани документи од војните во Средниот Исток. Ден после пресудата излезе како транс, и имаше многу обиди за самоубиство во затвор. Обама ја помилува кога си одеше од претседателската функција.

bottom of page