top of page

Ќерката на Kate Moss - Lila - по стапките на мајка и́

Ова не е вест дека Lila Moss порасна, ниту дека ја прошета пистата со мајка ѝ, ниту дека Donatella Versace ја дизајнираше линијата на Fendi… туку дека Lila ја остави инсулинската пумпичка на колкот без да ја крие… медицинските проблеми често до ден-денес се извор на срам, се шепкаат и кријат, бидејќи можеби индицираат дека човек со здравствени проблеми е скршен и непотполн? Има мал милион примери за тоа а на Етна ѝ текнува како не смееше да се зборува гласно дека баба ѝ имала туберкулоза како мала…за ментални болести и инвалидитети да не зборуваме доколку дијабетес е уште тема…






bottom of page