top of page

Celebrate life на indog седнува со Оги

Celebrate life на indog седнува со Оги Да си помуабетат за растењето по локалните, македонските подиуми уживајќи во носталгијата….


Celebrate life постои од 2020та година прилично конзистетно и вгости многу креативци и уметници, но и нѐ почасти со DJ сетови кои се вистинско задоволство да се слушаат. Сега е вдомен во Amok radio а видео записите може да се најдат на YouTube каналот Amok Skopjebottom of page