top of page

Drake на чај и колачиња кај Hirst

Слично како Kanye кој отиде на уметнички аџилак во Берлин пред пар недели, еве го и Drake во Лондон со Damien Hirst. Си доби патики, но дознавме дека каверот со сите варијации на емоџи од бремени жени (Champagne papi му е ИГ handle-от) e исто така од Hirst.


Поп културата е единствената релевантна култура и во моментов се проголтуваат и прождеруваат со т.н. Висока култура.コメント


bottom of page