top of page

Gabby Petito најдена мртва

Gabby Pettito е пронајдена мртва. Повеќе од недела читаме и гледаме идилични снимки од патувањето со нејзиниот дечко во комбе. Во моментот кога излезе клип од полициска камера, кога ги распрашувале за семејно насилство дечко ѝ (или свршеникот, статус не е до крај јасен) - го снема, или “се даде во бегство”… не сме true crime страна, но случаите кога сѐ изгледа совршено, додека не стане совршено ужасно, нѐ фасцинираат. Друг таков случај: Chris Watts фин дечко, кој ги уби своите две ќерки и бремената жена….bottom of page