top of page

God’s plan на Ye!

#drake #Kanye и #Drake се помирија после отворената (и прочитана) покана на #ye да учествува на “хуманитарен”(?!) концерт за ослободување на Larry Hoover - гангстерски кум од Чикаго. Kanye на последниот #sundayservice ја изведе God’s Plan во хорски аранжман… со оглед дека сме среде колективна тага и траума, изведбата е како мелем на многу болна рана.


bottom of page