top of page

Grimes со лесно четиво во лежерна прошетка

Нѐ засекира како е Grimes откако остана самохрана мајка со малиот Икс, па ја изгуглавме што прави деновиве. Дечки ич да не ја мислите, на прав пат е! Го чита Комунистичкиот манифест, и тоа на нога!
Comments


bottom of page