top of page

Grimes e ОК!

Во мејл за Page Six нѐ извести дека сѐ е во најдобар ред после раскинувањето со еден од најбогатите луѓе на плавава планета Elon Musk: “Ќе ја колонизирам Еуропа независно од Elon, за лезбејска вселенска комуна”. Зезање на тема договорот на Elon и SpaceX и NASA од 78 милиони долари со кој ќе го досегнат ледениот сателит на Јупитер, Еуропа, за да видат дали може да биде погоден за живот. Тој е еден од 79-те “месечини” т.е. сателити на Јупитер. Еве ако не знаевте - научивте нешто. А доколку знаевте: повелете слика од Elon на приватен аеродром во Тексас… приватен.. аеродром…


bottom of page