top of page

J Cole се кае за "7 minute drill"

Дали „7 Minute Drill“ ќе исчезне од стриминг платформите?


Тоа е едно од многуте прашања поттикнати од пословичното веење на белото знаме на J. Cole во неделата, среде настапот на фестивалот Дримвил. Како што фановите се секако многу добро свесни до сега, секоја претпоставка дека Cole се мести за да му фрли уште еден дис на Кендрик Ламар а ла Jay Z во Summer Jam беше брзо уништена со признанието дека се чувствувал „лејм“ и „ужасно“ последниве денови.

Последната легендарна рап битка која ја отпочна Кендрик Ламар , како гостин на Metro Boomin "Like That" ескалираше кога Кол му возврати со 7 minute drill која беше дел од ненадеен албум на Cole "Might delete later". Интернет граѓанството е УЖАСНАТО од повлекувањето на Кол кое оди против кодексот на рап битките (а и им ускрати битка со Кендрик и Дрејк)- и му дадоа до јасно знаење!

Comments


bottom of page