top of page

Kanye во Мерцедес
Donda го помести датумот од 23 јули на 6 Август. Откако излезе информацијата дека Kanye го изнајмува Мерцедес стадионот во Атланта “to catch a vibe” или да влезе у филм, или да работи од дома, стигнаа и скептичните коментари, дека е само акробација за публицитет. Kanye ја објави фотката од неговата спална во моментов со што потврди дека сепак е таму периодов… се филма… # p.s. Каде спие Ирина?

bottom of page