top of page

Kanye на Drink Champs подкастот

Во моментов на Revolt оди скоро тричасовниот подкаст со Ye во live формат (иако е снимка) Drink Champs во живо. Drink Champs е на Black effect network подкаст мрежата на Charlamange Tha God - и не стигнавме ни до еден час слушање а веќе имаше доста “бомби”- Кање одбива да живее во куќа, тој како и богаташките деца (trustfund kids) присвоил номадски живот. Но и интересни моменти со веќе титанското ривалство со Drake: открива дека Drake му вршел притисок надвор од рап стиховите, како што Ye го нарече: професионално хипхоперство… послушајте …
Comments


bottom of page