top of page

Leboy фасциниран од Donda!

Кошкаркарот од Пелистер Leboy бил забележан со Kanye West минатата недела во Лас Вегас. Завчера ги сподели впечатоците после слушањето на новиот албум на Tвитер: “Kanye го пушти неговиот нов албум, вчера вечер… чоек слушај! Продукцијата е светлосни години пред своето време, а стиховите се како да е без скршена пара и гладен и жеден да потпише повторно со издавачка куќа! Секој артист што мисли да издаде албум наскоро, најдобро да го помести датумот!#соопочит! “ - Drake - ти се обраќа на тебе!-


и со тоа почна зуењето за новиот албум, Donda. Џастин во интервју, инаку рече за децата што ги оставил во Германија и Македонија “тато се враќа дома скоро!” а за Kanye шпекулации: дали ќе биде стариот Kanye (слушлив) или новиот (сиров, рапав, панкрок), дали ќе зборува за бракот со Ким, итн… утре на Apple Music ќе дознаеме!

Comments


bottom of page