top of page

Rolling stone за гостите на Donda

Во подкастот каде ги споредуваат жестоките ривали Drake и Ye и нивните последни албуми.

Donda deluxe е овде со дополнителни пет..нумери :), и половина час музика. Drake ја пушти соработката со Andre3000 и кога не се најде на албумот наиде на критики дури и гнев…. На клипот во подкаст лектира уредникот на Rolling Stone и еден од клучните писатели, пак, не можат да разберат зошто го повлекол Marylin Manson за соработка - Rolling Stone вчера објавија голема сторија која била работена 9 месеци, и направиле 55 интервјуа (веројатно ќе чуеме во некоја од идните епизоди)… Rolling stone podcast-от е на сите платформи…留言


bottom of page