top of page

Shiloh повторно во центарот на вниманието!

Таман светскиот печат беше убеден (скоро па резигниран) дека Shiloh (Шајло) ќе биде John, кога на промотивната турнеја на Eternals, направи 180 степени поместување и личи исклучително многу на мајка си Angelina Jolie… Зборуваше дека преку парфеми на Estee Lauder се чувствува блиску до мајка ѝ, која ги носела, па рециклирањето на фустаните од ќерките можеби е подвлекување на тој тип на интимност. Или штедат..bottom of page