top of page

Travis Scott седна на разговор со Charlamagnе

Charlamagne Tha God -911, прва помош, на Културата… штом се случи PR катастрофа што не може да се оправи - го бараат него. Travis Scott, во моментов има 125 тужби, и се бараат 3 милјарди долари за Astroworld несреќата кога загинаа 10 луѓе (меѓу кои и 9 годишно момче) и десетици беа повредени. Сето тоа се случи на неговиот концерт, на фестивал во негова режија … Travis Scott се понуди да ги подмири теошоците за погребите, но сите го одбија.


Пред 4 часа излезе интервјуто, па се уште не сме го изгледале за сумирање… земете пуканките и:bottom of page