top of page

Ye на Drink Champs втор дел!

Drunk Champs подкастот со Је ќе има и втор дел!

“drink champs е совршен пример дека сме повеќе моќни кога ги користиме сопствените платформи да го контролираме нашиот наратив, и им даваме на гласовите од нашата култура слобода да креираат без извинување!” Кажа Deon Graham(od Combs enterprises- сопственик на revolt)- фактот дека Је ниту делуваше лудо ниту беше така третиран покажува дека е во право - Кање е често патологизиран во мејнстрим медиумите… а и ние можеме понешто да научиме, како и обично….

Првиот дел имаше 3 милиони прегледи во првите три часа, во моментов 6 mil на YouTube,беше трендинг тема на твитер, зазема прво место на apple podcasts во категоријата музика, беше карактеризирано како “интервју на годината”, и прозва луѓе од Камала Харис до Soulja Boy…
bottom of page