top of page

15.12.23, во 17:30

ВОСТАНИЕ 7, Младински Културен Центар, Diehard Records, музика, рок, метал, концерт, настан, Скопје

МКЦ, Dimitar Vlahov Walk, Skopje, North Macedonia

Скопје, 15-ти декември 2023 - Diehard Records и Младински Културен Центар се обединуваат за да ви донесат најновото издание на настанот "ВОСТАНИЕ". Во неделата, 15-ти декември, неколку музички бендови од различни жанрови ќе изведуваат на живо на сцената на МКЦ во Скопје.
Под насловот "ВОСТАНИЕ 7", овој настан ќе биде вистинско изживување за сите љубители на рок и метал музиката. На сцената ќе се појават некои од најпознатите бендови од регионот, вклучувајќи ги NASTY од Белгија, SHOCK TROOPERS, PEACH VICE, PRIMITIVE DREAD, NAGÖN од Србија, INNER HATE и DIMISH. Сите овие бендови ќе ви нудат енергични настапи и незаборавна музикална визија.Билетите за настанот се веќе во продажба и можат да се купат по цена од 700 денари во Младински Културен Центар или онлајн на bileti.mkc.mk. По отварањето на вратите на МКЦ, билетите ќе бидат достапни по цена од 800 денари. Ве молиме забележете дека бројот на билети е ограничен, па ви препорачуваме да ги купите вашите во претпродажба за да ги осигурате свои те места на овој врвен музички настан.За повеќе информации и резервации, посетете го веб-сајтот на Младински Културен Центар на bileti.mkc.mk. Не пропуштајте можност да го преживеете најновото издание на "ВОСТАНИЕ" и да го испратите 2023-та година со одлична музика и врвна забава.

bottom of page