top of page

26.12.23, во 20:00

JaZzyКлуб, #ЖиваМузика, НоваГодина

УЛ.ВАСИЛ ЃОРГОВ БР.20ЛОК-14 КАТ ПР ЦЕНТАР 1000

🎉 Новогодишна Магија во JaZzy Клуб! 🎶✨

Спремни сте за вистинско музичко чудо? 🌟 Во JaZzy Клуб, ви подготвуваме целосна предновогодишна седмица со настани, водени од талентирани музички уметници. Секој настан е една нова авантура, приготвена да ја освежи вашата музичка душа!

🎹 Програма:

 1. Џем на Маса (Среда)

  • Импровизација со модуларни синтисајзери, ритам машини, и секвенцери.

 2. Impromptu Meetings (Четврток)

  • Случајни средби со музички враќања и неочекувани звуци.


 3. Ѓорѓи Јаневски и Кристијан Новковски (Петок)

  • Динамичен дует за да ги заклучиме нашите музички приказни за оваа година.

 4. Џез за Чудаци (Сабота)

  • Отворете го својот ум на светот на необичниот џез.

 5. 37H (Новогодишна Вечер)

  • Целосно претворање во новата година со 37H - магичен момент за памтење!


📍 Локација: JaZzy Клуб 📅 Време: Секој ден почнувајки од вторник

Не пропуштајте ја оваа неверојатна музичка авантура! 🎵🎆bottom of page