top of page

27.1.24, во 10:00

Кафе-книжарница Илика, отварање

Булевар Партизански Одреди 7, Skopje, North Macedonia


Денот на отворањето, 27.1, од 11 до 19 часот


Поканет е секој кој го сака вкусот на добро кафе затскриени позади книга, во најновата дестинација - Илика.


Дегустација на кафе и книги


Од 11 до 19 часот, Илика ќе биде местото каде што ќе се сретнат страстта кон книгите и задоволството од свежо испечени колачиња и домашно вино.


Тема за февруари: „АЈДЕ ДА ЛЕТАМЕ"


Во разговор со присутните, тимот на Илика ќе сподели зошто избраа темата "АЈДЕ ДА ЛЕТАМЕ" за февруари.


Издавачи за Илика


Во Илика ќе може да најдете дел от големите и мали македонски издавачки куќи како Илика, Или-Или, Темплум, Полица, Антолог, Бегемот, Сигмапрес, Бункер, ПНВ Публикации, Сказнувалка, Артконект и Слово.bottom of page