top of page

Кафе-книжарницата "Буква", Шурбе, Такси конзилиум, журка

19.4.24, во 16:00

12:00.

Пладне.

Врати отворени.

За сите.
Скопје, 31 декември -На последниот ден од 2023 година, Буква / Bookva ги отвора своите врати за сите кои сакаат да го прослават Новата година со Шурбеира и Такси Конзилиум. Забавата започнува во пладне, во 12:00, и се очекува да продолжи до...почетокот на вечерната прослава - која може да биде дремење пред ТВ , и со тоа ќе го имате најдоброто од двата светови.31 декември.
23-та.
Последен ден.
Ден.
Денска.
Во Буква.
Такси Конзилиум.
Шурбе.
12:00.
Пладне.
Врати отворени.
За сите.
ЗдравоЗа повеќе информации и резервации, посетителите можат да се обратат директно до Буква / Bookva.

bottom of page