top of page

Дива си играше со Дали

За 15на минути играње со Дали дознавме дека сите диви("Жена која обично ја доживуваат како кучка или самобендисана, што во некои случаи и тие се. Дива е жена која има самодоверба, самопочит и е незадоволна. Таа знае која е и точно каде оди. Нејзиниот стил и став се на место дури и кога не се труди. Луѓето обично гравитираат кон неа затоа што го почитуваат нејзиниот свагер."- Urban Dictionary ) се Црни или Индијки, исто како и примитивните жени, додека македонската влада е модерното македонско знаме а македонската држава е - лавче и Вергина - типично за ВМРО.


Comments


bottom of page