top of page

Коачела ‘22 моменти: Хери Стајлс ја покани Шанја Твејн на бина

Како се приближуваме на вториот Коачела викенд (репете на првиот со мали штимања) да се загрееме:

Хери Стајлс веќе е изверзиран во џендер бендинг и од нео мод тинејџер, во момчешки бенд( One Direction) транзитираше во млад маж кој рутински инкорпорира женски одевни елементи… на пример на насловната на Vogue.

Викендов даде коментар со дует со кантри класикот од 90те на Шанја Твејн “Man, I feel like a woman”(Човек, се чувствувам како жена)

Comments


bottom of page