top of page

Кога Vice News го посетија Берлускони

Силвио Берлускони почина на 86 годишна возраст, една недела откако бил хоспитализиран. Поларизирачка фигура која беше надарен оратор, па и шоумен, но сепак склон кон гафови, со текот на времето неговата политичка порака ја изгуби потентноста и врската со јавноста ослабна.


Во видеото Вајс вестите го посетија Берлускони дома каде што тој отворено се восхитуваше на Путин (со кој чува заеднички фотографии на работната маса) и Трамп.

Comments


bottom of page