top of page

Фотографии на годината на TIME (галерија)


Избор од најдобрите фотографии за 2022 година, објавени во TIME Magazine. Слики кои го сменија светогледот...и повеќе.


Извор: TIME Magazine, 2022

Comments


bottom of page