top of page

Што знаеме за смртта на Michael K Williams

Ова е ситуацијата пред зградата на Мајкл К Вилијамс… тоа што го знаеме е дека внук му го затекнал веќе починат и “ладен на допир” (како го опишал кога викнал брза помош). Седел на столица во трпезаријата, додека на масата во кујната имало хероин што укажува на брзото темпо со кое се одиграл овој последен чин. Кога дошла полицијата го прогласила за мртов во 2.12 попладне. Пред зградата седи млад човек сам, и неутешно плаче, и објаснува на соговорникот на телефонот: јас го најдов! Интернет од друга страна е “запален” после оваа вест… сите се закачени на своите лајвови , ништо помалку шокирани од нас(риалити шоута се мали бебиња за овој формат)…


Comments


bottom of page